Πόρος

Πόρος

Things to do - general

Ο Πόρος είναι νησί του Σαρωνικού Κόλπου. Η αρχαία ονομασία του ήταν Καλαυρία. Έχει 3.993 κατοίκους σύμφωνα με την απογραφή του 2011 που αποτελούν ομώνυμο δήμο. Βρίσκεται σε μικρή απόσταση από την ακτή Πελοποννήσου και το απέναντι χωριό Γαλατάς. Είναι γνωστός, μεταξύ άλλων, για το σπουδαίο λεμονοδάσος που βρίσκεται στην παραπάνω ακτή, ενώ είναι δημοφιλής σαν τόπος μικρών αποδράσεων από την Αθήνα.

Unfortunately there are no tour offers at this location at the moment.

Μονοήμερη κρουαζιέρα Αθήνα - Αίγινα Ύδρα Πόρος

Activities

Στις 08:00 το πρωί αναχωρούμε απο το λιμάνι για τα 3 πιο όμορφα νησιά του Αργοσαρωνικού.
Λίγα λεπτά μετά την αναχώρηση της Μονοήμερης κρουαζιέρας, ένας από τους ξεναγούς και πλοιοσυνοδούς θα σας δώσουν όλες τις πληροφορίες σχετικά με το πλοίο, το πρόγραμμα της κρουαζιέρας και τα νησιά ώστε να γίνει όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη η ημέρα σας.

Ύδρα Μόλις αποβιβαστούμε έχετε τα πάντα μπροστά σας. Περπατήστε στα γραφικά δρομάκια της Ύδρας ή κάνετε μια βόλτα με τα γαϊδουράκια. Απολαύστε τη νησιώτικη πολιτεία της Ύδρας και τα πανέμορφα σπίτια με τη χαρακτηριστική αρχιτεκτονική που απλώνονται αμφιθεατρικά μπροστά μας. Η γνωριμία με αυτό το νησί θα σας συναρπάσει! Η διαμονή στο νησί είναι 1 ώρα και 55 λεπτά.

Πόρος Είναι το πιο μικρό από τα 3 νησιά κι έχει σαν πόλο έλξης το στενό κανάλι που χωρίζει το νησί από τις ακτές της Πελοποννήσου και το γνωστό Λεμονοδάσος όπου προσφέρει μία καταπληκτική θέα στους επισκέπτες. Η διαμονή στο νησί είναι 50 λεπτά.

Αίγινα Το μεγαλύτερο από τα 3 νησιά. Επειδή έχει πολλά ενδιαφέροντα εκτός του λιμανιού σας προσφέρουμε διάφορες επιλογές με τις εκδρομές που διοργανώνουμε. Η διαμονή στο νησί είναι 2 ώρες.

Η ορχήστρα, οι αξιωματικοί και οι πλοιοσυνοδοί, σαν μία παρέα, γλεντάμε μέχρι την στιγμή που ανοίγουν οι πόρτες και βρισκόμαστε στο λιμάνι περίπου στις 07:30 το απόγευμα.

Θα σας αποχαιρετίσουμε όλοι μαζί και θα περιμένουμε να σας ξαναδούμε σε αυτήν την πανέμορφη Μονοήμερη κρουαζιέρα.

What is included

Εξωτερικά καταστρώματα
Σαλόνια υψηλής αισθητικής
Πολύγλωσσοi ξεναγοί
Μεσημεριανό μπουφέ με μεσογειακές γεύσεις
Ζωντανή μουσική στο σκάφος
Πίστα
Σταθερή ώρα αναχώρησης και άφιξης καθημερινά
Πραγματική ελληνική φιλοξενία

Μονοήμερη κρουαζιέρα Αθήνα - Αίγινα Ύδρα Πόρος

Η πιο αγαπητή Μονοήμερη κρουαζιέρα στα νησιά της Αίγινας – Πόρου – Ύδρας! Με ζωντανή μουσική, ψυχαγω Περισσότερα